top of page

Sendix

Sendix.jpg

Sendix vokser fort, og er klar for å satse alt. 20-åringen fra Stavanger har allerede klart å bygge opp fundamentet for karrieren hans i ung alder. 

Med en dyp lidenskap for rytmer og melodier, har Sendix utvikla et navn innen EDM-markedet ikke bare i Skandinavia, men også i andre land lengre borte.

 

Han startet å utvikle sin begeistring rundt musikk i de tidlige årene av livet sitt, og spilte både gitar og piano i en alder av 10. I 2013 startet han med musikkproduksjon - og begynte å bruke store deler av tiden sin på dette fra 2015. 

Sendix sin første single ble sluppet i 2017 under hans eget plateselskap “ActivRecords”, og ble fulgt opp med låten “City In The Sky” - som britiske Maddison North har lagt vokal på.

Hans første singel som virkelig slo gjennom var “To You” - som ble lagt til i en av de største EDM-listene til Spotify; “Main Stage”. Denne listen delte han med andre store navn som Martin Garrix, The Chainsmokers, David Guetta, Calvin Harris og Dimitri Vegas & Like Mike for å nevne noen.

bottom of page